Vervolg Warmetruiendag Ontwerpwedstrijd

Duurzaam Design is Happening. Overal en op allerlei manieren. Met de Warm Sweaterday Design Competition is duurzaam design niet alleen happening maar ook hot! Hoe houden we onszelf warm met duurzaam design? Zowel in de categorie traditioneel (mooi, wol, ambachtelijk) als in de categorie innovatief (bio-based, innovatieve materialen, ‘conceptuele truien’) dagen wij studenten uit om met sexy, vernieuwende alternatieven te komen voor de warme trui te komen.

Wie wint Warme Truiendag Ontwerpwedstrijd 2012?Onze verwarmingen hebben een groot aandeel in de broeikasgassen die worden uitgestoten op onze planeet. Dat kan minder! In 2014 gaan we wederom alle Mode en Design studenten van Nederland oproepen: verleid (maak een oogverblindend mooi ontwerp), verras (laat zien hoe vernieuwend een duurzaam ontwerp kan zijn) en … verwarm!

De ingestuurde ontwerpen van 2012 vind je hier. Een impressie van de Inspiratie tour 2013 bij drie Nederlandse Design Academies vind je hier. Meer informatie over het vervolg van de wedstrijd volgt in de lente van 2014.

Wij zoeken nog partners uit de bio based en innovative materials industry evenals de traditionele textiel branche, voor meer informatie kijk hier.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.