Think FURther

Ontwerp: Piet Caarls, Hogeschool ArtEZ (Arnhem)

Verder denken en oplossingen zoeken is essentieel om het milieuprobleem aan te pakken, zo is een warme trui aantrekken en de verwarming lager al stap in de goed richting. Vraag 2 voor mij was; Wat voor materiaal houdt me nou echt warm. Ik dacht meteen aan bont, maar of bont nou zo milieu- en diervriendelijk is, nee. Nepbont is net zo goed warm. Bont breien was nieuw voor me maar het maakte me nieuwsgierig, na 5 meter zwart platharig nepbont in garen van 1 cm geknipt te hebben ben ik begonnen met het breien van de trui die ik op moulagewijze had gemaakt. Er ontstond een Astrakhan breisel. Ik hou het niet alleen bij de trui maar wilde die cliche-matige link van breien=trui verleggen en ben begonnen met bijpassend servies. Kop en schotel, bord, bestek.

Ontwerp Piet Caarls Think FURther

Ontwerp Piet Caarls Think FURther

About Piet

21 year old fashion student at Artez hogeschool voor de kunsten Arnhem
Bookmark the permalink.

Comments are closed.