Animo Sweather

Ontwerp: Eveline Nederveen, Willem de Kooning Academie (Rotterdam)

Stay warm with your own energy. Mijn trui heeft het basiseffect van een dierenhuid. Als je je huisdier mee naar buiten neemt hoef je hem geen trui aan te trekken maar gaat die zonder iets extra’s naar buiten.

Mijn ontwerp kan hetzelfde, je hebt geen extra trui nodig om warm te blijven. Dit komt door de gelaagdheid die in mijn trui is verwerkt. Ik maak gebruik van duurzame materialen. Ik gebruik geschoren schapenwol die ik zelf bewerk.

About Eveline

Meisje van 21 jaar. Altijd gewoond in Den Bosch en nu sinds 3 jaar in de grote stad Rotterdam. Studeer mode op de Willem de Kooning Academie. Ik ben altijd een ontzettende koukleum geweest en draag altijd veel truien, sjaals en sokken.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.