Beyond Green!

Op 8 november jl. vond in Amsterdam Beyond Green plaats, het internationale symposium over duurzaamheid in de mode van het Amsterdam Fashion Institute dat dit jaar voor de 5de keer plaatsvond. Het centrale thema dit jaar was “Material Mindset”. Hoe zijn de gebruikte materialen gemaakt en hoe duurzaam zijn de productieprocessen in de modeindustrie? Deze (en andere) vragen kwamen 8 november jl. aan bod.

Beyond Green vond plaats binnen de Sustainability Week van het Amsterdam Fashion Institute. Tweehonderd tweedejaars studenten werkten aan diverse opdrachten, o.a. aan de Warm Swetarday Design Competion. De resultaten zijn gebundeld in het online magazine Beyond Tree Hugging dat door 15 studenten werd samengesteld en 14 november werd gepresenteerd. Het magazine brengt de duurzame issues in de mode op een creatieve en vrolijke manier onder de aandacht.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.